De woning

Vakantiewoning Horsterhuis buiten

De woning

De woning staat op een rustig park met vrijstaande woningen.
Op het park is een klein openluchtzwembad niet verwarmd.
Ook zijn er twee tennisbanen en een jeu de boules baan.

vakantiewoning Horsterhuis woonkamer

De woonkamer

De woonkamer heeft een ruime eettafel voor 8 personen.
Er zijn 2 banken en nog twee aparte stoeltjes. Verder staat er een tv, mini geluidsset en dvd speler. De tv is aangesloten op de kabel van het park en heeft diverse zenders. De woonkamer heeft op twee zijden openslaande deuren.

horsterhuis keuken

De keuken

In de keuken is het heerlijk kokkerellen op de vier pits keramische plaat en met gebruik van de combi magnetron. Er zijn pannen en ovenschalen. Na het koken en eten stopt u alles zo weer in de afwasmachine.
Hebt u echter geen zin om te koken, dan kunt u er ook op uit. Het dorp Zeewolde met volop eet gelegenheden op ongeveer 6,5 km  of op maar 1,5 km staat Asian Paradise, een groot en heel smakelijk wokrestaurant. Een bezoek is zeker aan te raden, maar afhalen kan ook.

Vakantiewoning Horsterhuis slaapkamer

De slaapkamers

Het huis beschikt over 4 ruime slaapkamers.
De slaapkamer beneden heeft 2 senioren bedden en aansluitend een badkamer met inloopdouche. De slaapkamers boven hebben samen 7 slaapplaatsen. Op 1 kamer staat een commode en kinderbedje.
Iedere kamer heeft ook een kledingkast met apart hang en leg gedeelte. De slaapkamer op het westen aan de achterkant heeft een balkon waar u heerlijk in de avondzon kunt genieten van tuin en natuur.

Vakantiewoning Horsterhuis badkamer

Toiletten & Badkamers

Wij hebben er voor gekozen om de toiletten niet op de badkamers te plaatsen. Zodat we altijd een frisse badkamer hebben. Beide toiletten zijn bevestigd aan de muur en zijn ruim toegankelijk.

Het huis heeft twee badkamers. De badkamer beneden heeft dubbele wastafels, een bad en een inloopdouche en is zeer ruim. De badkamer boven heeft 1 wastafel en een normale douchecabine. Ook deze badkamer is ruim. Beide badkamers zijn volledig getegeld.

horsterhuis buiten2klein

De tuin

Het huis wordt omgeven door een mooi verzorgde tuin die bereikbaar is vanuit huis. In de kamer zijn op 2 kanten dubbele openslaande deuren.
Voor is de tuin omsloten door een buxushaag en achter aan de ene zijde door een hoge coniferenhaag en aan de andere zijden door struiken. Het gazon wordt goed onderhouden. Eén keer per week wordt er gemaaid.  Er zijn twee terrassen waarvan 1 op het zuiden en de andere op het westen. In de ruime tuin staan 2 tuinsets met vier stoelen elk. De tuinstoelen zijn verstelbaar en voorzien van kussens. De tuin is omsloten door struiken.
Op het grote terras staat een zandbak met speeltjes voor de kleintjes zodat ze lekker bij u in de buurt kunnen spelen.
Wilt u na het zwemmen uw handdoeken buiten hangen dan kan dat aan de droogmolen.

Services & bijkomende kosten

Badlinnen 2,50 Per persoon Betalen bij boeking | optioneel
Bedlinnen 7,50 Per persoon Betalen bij boeking | optioneel
Eindschoonmaak 55,00 Per verblijf Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak bij verblijf dieren 80,00 Per verblijf Betalen bij boeking | optioneel
Toeristenbelasting 1,50 Per persoon p.n Betalen bij boeking | verplicht
Waarborgsom 150,00 Per verblijf Betalen bij boeking | verplicht

Faciliteiten

  • Voor maximaal 8 personen
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 2 toiletten

meer foto's

Copyright © Horstershuis 2018